28 Nisan 2016 Perşembe

Grasshopper (2015) / Türkçe Altyazılı


Adı: Grasshopper
Yönetmen: Tomoyuki Takimoto
Senaryo: Kotaro Isaka (roman), Takeshi Aoshima
Türü: Gerilim

Konusu:  
 
Film Isaka Kotaro'nun aynı adlı romanından uyarlanma. Grasshopper, karısını öldüren adamdan intikam almak için öğretmenlikten istifa eden Suzuki (Ikuta Toma) adlı bir adamın şüpheli öyküsünü anlatıyor. Ayrıca Suzuki'nin intikamını alacağı adam “Oshiya” adlı gizemli bir katil tarafından Suzuki’nin gözleri önünde araba ile ezilerek öldürülür. Suzuki'nin yolu Oshiya'yı arayan, insanları intihara sürükleyen katil Kujira (Asano Tadanobu) ve dahi, bıçak kullanmada usta olan katil Semi (Yamada Ryosuke) ile kesişir.

Karakterler:
Suzuki (Ikuta Toma): Eski bir ortaokul öğretmeni, kibar ve bir sineği bile incitemeyecek kadar nazik bir kişi. Amacı karısının intikamını almak.

Kujira (İsminin anlamı: Balina) (Asano Tadanobu): Uzmanlık alanı intihar olan bir katil. Kurbanını intihara zorluyor ve gerekirse ailelerine de zarar veriyor. Onun yüzünü gören herkes muhakkak ölür. Öldürdüğü insanların halisünasyonları mı onu avlayacak?

Semi (İsminin anlamı: Ağustos böceği) (Yamada Ryosuke): Bıçak kullanmada usta ve fiziksel yetenekleri olağanüstü olan bir delikanlı. Iwanishi adlı bir adam ile ortaklaşa çalışıyor. Iwanishi istekleri kabul eder, kurbanı araştırır, cinayet için yere ve zamana karar verir, Semi ise planı uygular. Semi'den birisini öldürmesi istenir ama Semi başarısız olur ve o da hatasını düzeltmek için Oshiya'yı aramaya başlar.

Oyuncular:

Ikuta Toma - Suzuki
Asano Tadanobu - Kujira
Yamada Ryosuke - Semi
Kumiko Aso - Sumire
Nanao - Hiyoko
Ishibashi Renji - Terahara
Yoshioka Hidetaka - Asagao
Murakami Jun - Iwanishi
Uzaki Ryudo - Bourei
Haru - Yuriko -
Kaneko Norihito - Terahara Jr.
 
Çevirmen: Hey! Say! JUMP Turkey Fan Club

 Part 01 Part 02                                 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder